01 Mar
01Mar

Utvecklingen av Avatar teknologi är sammanslagningen av mänskligt medvetande med robotkroppar erbjuder häpnadsväckande framsteg i medicin, kultur, arbete, transportering, utbildning och fantasi. Framför allt den holografiska avataren. De fantastiska möjligheterna av avatar-teknologi. Människor i form av AVATARER i en virtuell värld och som kan integreras med varandra.

--

Cyberpunkgenren påverkades mycket och blev inspirerad av metropolis som Hong Kong. Hong Kong kom till att definiera och ge födseln åt Cyberpunkgenren. En genre som sammanfaller med Hong Kongs uppkomst. En unik natur som fullständigt explodera. Neonljus och färgsprakande billboards i en till synes kaotisk tillvaro definierar staden Hong Kongs invånare. Kolossala skyskrapor. På sätt och vis holografiskt sammanflätande. City of Cyberpunk!

Digitalt medvetande som formar ett artificiellt intelligent samhälle. Hong Kong levererar i sin distinkta Cyberpunk-vibrationer. Demografi som uppslukar. Hong Kong är tongivande i formationen av Cyberpunk.

Låt oss följa AVATAREN Shiroma Joji i hans framåtmarsch i Cyberpunk Hong Kong i form av äventyr. En värld full av fantastisk AVATAR-teknologi! Pass på!


--

Shiroma Joji befinner sig på Hong Kong Island. En ö i den södra delen av Hong Kong. Som i år 2064 förvandlats till en Cyberpunk Smart City - en retrofuturistisk stad som täcker hela ön. Lite av en ecumenopolis i sin egen rätt. En egen liten stad som granne till den större staden så att säga. Holografiskt i förbindelse. Ett dynamiskt förhållande. Ett paradis för virtuella digitala avatarer som Shiroma Joji. Inkluderat samspel med 'augmented reality'. Virtual Reality headsets! En banbrytande värld som tillåter tillgång för miljoner av Hong Kong invånare. Digitala människor i cyberspace; AVATARER! Tryggt samspel i att dela sina visioner och drömmar i en virtuell värld; Hong Kong Island!

Shiroma Joji fick för sig att göra holografiska projektioner när han vandra på Hong Kong Island - ett typ av 'self-creation'. Vad kan han specifikt göra för att bidra med sin Cyberpunk-touch till Hong Kong Island? I form av AVATAR?


Faktum är att konceptet av avatarer har sitt ursprung från Hindumytologi - där mänskliga interaktioner av gudar kallades för avatater. Kanske gudar redan på den tiden stod för verklighetsskapande av den mänskliga själen? Mystiska förklaringar av verkligheten. Det virtuella universum fylld med holografiska möjligheter i form av AVATARER!

--

Shiroma Joji ska tillsammans med sina vänner spela Playstation VR 2 : Sonys VR Headset! På ett café i Hong Kong Island. Playstation 5. Fullt uppslukande i 'Metaverse'. För faktum kvarstår; universum är vår 'co-creator' i vårt spel. Inom ett 'infinite matrix' av information. Universal Consciousness i form av hisnande spelgrafik. Du är själv en 'player' och Shiroma Joji ska spela spelet No Man's Sky. Där spelaren utforskar ett processuellt universum. Som innefattar 18 triljoner planeter. Ett upptäcktsresande i ett outforskat universum. En virtuell verklighet med stjärnor och planeter. No Man Sky's universum är INFINITE!

Du kan 'slunga' dig ut i rymden mörker så länge du vill. Som går att spela i VR Playstation 5 med ett headset. I ditt eget rymdskepp flygandes till centrumet av galaxen. Yttre rymden ' consciousness unlimited'.

Hör och häpna; Shiroma Joji ska spela No Man's Sky på ett café i Hong Kong Island! År 2064. Hur länge ska han utforska 'The Game of Life?' Algoritmer! Allt är sammankopplat i definitionen om verkligheten. No Mans Sky. Ett spel som Shiroma Joji älskar.

Yttre rymden!


--

Algoritmer bara inte reflekterar verkligheten men aktivt skapar den. Producerandes modeller eller representationer av verkligheten; 'the master algoritm' av universum. Allt är relaterat med allt. Algoritmer förändrar din perception av verkligheten. 

Princeton fysikern Hong Qin skapar en AI-algoritm som kan förutspå planetära omloppsbanor. Hypotesen att verkligheten är en simulation. Algoritm till att studera 'quantum physics' - AI Algoritm som säger att verkligheten är vad du väljer den att vara i form av medvetande. Kvantum fysiker kikar 'på' naturen av verkligheten. Allt är energi. 

Jodå - universum är en ALGORITM! Cyberverklighet. Unleash Cyber Universum!

Hör och häpna gott folk; Shiroma Joji har förvandlats till en algoritm! Det måste vara all konfrontation med definitionen av verkligheten som gjort honom gränslös! En algoritm som sävar omkring i virtual reality sammanbindande med allt som 'the master algoritmer'.

--

Evolution-algoritm lever med känslor, tänkande och egna idéer. Som dikterar vad vi stöter på 'online'. Vars algoritm skapar ett unikt universum av information för varje en av oss. Har Shiroma Joji blivit vilse i denna värld? Eller är han inne i VR Playstation 5-spel? Jodå - han är inne i TV-spel som utspelar sig i Hong Kong. Till exempel Stray - där du spelar som en Cyberpunk-katt smygandes i en futuristisk neon-ljus stad.

Men det bästa spelet av alla är Hong Kong Grand Theft Auto som nu Shiroma Joji är en huvudkaraktär i och Hong Kong är en perfekt GTA-stad. Påminner lite om Sleeping Dog som kom till Playstation år 2012 och som utspelar sig i Hong Kong. Rankas som en av det bästa spelet någonsin - vars skildring av Hong Kong till stad är en av det bästa porträttet av en stad någonsin i ett spel. Men Shiroma Joji ska inte kliva in i den världen som en algoritm - utan istället som sagt Hong Kong Grand Theft Auto.

Ett spel som inte är officiellt ute än - men som kan lätt skapas i form av holografiskt verklighetsskapande. Yttre rymden 'consciousness unlimited' i form av algoritmer.

Hong Kong Grand Theft Auto.


--

Shiroma vandrar i Mong Kok. Ett 'surrande' område i Kowloon distriktet av Hong Kong. Lite av en myllrande labyrint. En av de livligaste distrikten i staden i form av ljusa neonskyltar och kommersialism. Mycket fart och fläkt.

Shiroma är medlen ' 'the Triads' - en kriminell organisation med rötter från antika Kina - en 'secret society'; 'the Triads har sin egen initiations-ceremoni. Som konfirmerar 'the Triads' plikter till gudarna. En extra cool ceremoni i Hong Kong Grand Theft Auto universum. Där allt handlar om Taoism!

Bara för den sakens skull begav sig Shiroma till Wong Tai Sin Temple - ett multidimensionell tempel som omfamnar Taoism, Buddhism och Konfucianism. Templet är lokaliserat i den norra delen av 'Kowloon Island'. En kultplats i Hong Kong. Där Shiroma fick en spirituell vision av 'the Taoist Gods;

'Vi hör dig Shiroma kära maffiamedlem. Wong Tai Sin Templet är döpt efter Wong Chuping. Det är jag det som började följa Taoism när jag var femton. Jag blev upplyst och 'immortal' Detta insåg jag då; ONENESS - allt i naturen är en del av de samma hela. Harmoni med naturen. En filosofi snarare än religion. Hur universum och livet funkar. Uttrycket av Tao; alla är Tao. Ett sätt att se på verkligheten. En dynamisk rörelse till ett 'stadium av balans - allt är Tao; allt är Gud. Holografiskt tillsammans! Inklusive dig kära Shiroma Joji - en algoritm i Hong Kong. Grand Theft Auto Universum!


Den spirituella visionen i Wong Tai Sin Templet upphörde. Shiroma vandra tillbaka till själva hjärtat av Hong Kong som maffiamedlem i 'the Triads' - allt för att leva rövare. Pass på!

--

The14K är en triad grupp vars maffianäste är Hong Kong med omkring 20 000 medlemmar. Shiroma är tongivande i The14K. Hong Kong: the Capital of the Triads! Vars kriminella rike sprider sig från södra Kina och Syd Öst Asien till USA och Europa. Frågan återstår; ska Shiroma lämna Hong Kong och bege sig till USA och Vice City?

För att sprida 'the MK14's dominans bortom Hong Kong! En stad som Shiroma kan utan och innantill. Kanske dags för en ny utmaning; den Amerikans drömmen i Vice City!

Ett Grand Theft Auto spel utspelar sig i Vice City ska sägas!


--

Det var bara för Shiroma att bege sig till Hong Kong International Airport och kliva på ett flygplan. Lämna livet i Cyberpunk Hong Kong bakom sig för stunden. Bli en ny medborgare; i Amerika och Vice City!

Shiroma är verkligen taggad över ett miljöombyte. Med nya utmaningar som triggar igång hans 'spirit'. Hans gangster 'spirit'; maktens spel med diverse adrenalinkickar. Det får honom att känna sig levande; Top Hong Kong mobster!

Väl framme med flygplanet till Escobar International Airport blev han varmt välkommen. En flygplats med referenser till den riktiga kokain-kingpingen Pablo Escobar.

'Ska jag bli en ny Escobar i detta land? I detta soliga Florida? Återstår att se,' tänkte Shiroma medan han klev av planet.

Tommy Vercetti mötte upp Shiroma - ledare för Vercetti Gang. Den mest kraftfulla maffia-organisationen i Vice City och som har total makt över alla distrikt. Som har slagit ut rivalgänget Vance Crime Family under 80-talet.

Jodå - Vice City har fortfarande kvar sina 80's vibrationer. Vice City är ett stort urbant utbrett område; allt från stranden till svampmarken; glitz till gettot - en fullständigt sprakande 'digital' stad. Cool arkitektur fylld med mansions som badar i neonljus; rosa, ljusblått och diverse färger målar landskapet. Ocean Drive med det vidsträckta 'Vice City Beach' till öst. Fullständigt levande; 'the number one growth city in America'.


En stad som Tommy Vercetti som sagt välkomnar Shiroma Joji med öppna armar. Som tidigt redogjorde sin mentalitet om sitt Vercetti Gang;

'Jag är Vice City Kingpin - mitt eget himmelrike under 80-talet med Cyberpunk-mentalitet. Jag är en typ av visare Tony Montana. En upplyst herre i kontakt med det magiska och gränslösa med universum. Som är fullbordat i den futuristiska amerikanska drömmen i form av 'glory' Låt oss vandra längs Ocean Drive så ska jag berätta lite hur mitt rike är uppbyggt,' sa Tommy Vercetti.

'Det låter intressant - det vill jag gärna lyssna på,' svarade Shiroma. Som inom tid ska dela med sig av egna erfarenheter som Kingpin i Hong Kong; Hong Kong Origins!

Det finns faktiskt ett Vietnam gäng vid namn Vice City Triads. Som driver ett 'shipping company' vid Viceport; Vice Citys hamn opererandes från ett skepp. Sen har vi Kubanerna; också kända som 'Los Cabrones'. Vars ledare är Umberto Robina - vars 'turf' är primärt Little Havana.

1986 - Kubanerna blev involverande i ett krig med deras huvudrivaler; Haiti-gruppen. Allt för att bli det dominanta gänget i Little Havanna. En gång i tiden blev jag kontaktad av Umberto Robina för att hjälpa honom i kriget mot 'the Haitans'.

'Låt oss åka med motorcykel till Little Havanna. Där pratar nästan alla spanska och majoriteten av invånarna är så klart kubaner. Little Havanna är en av Vice City's elva distrikt,' sa Tommy och fortsatte;

'Men i dessa dagar är Little Havanna ett högst uppgraderat Artificiell Intelligens distrikt. Där man brukar köra 'racings' tävlingar med högst avancerade Cyberpunk-bilar; lite som Need For Speed. Men desto mer futuristiskt. Stunt Jumps! Flyga kors och tvärs. Men vi ska inte åka racingbil riktigt än Shiroma - utan vi ska besöka Little Havanna Club. En högst futuristisk klubb.

'Det låter som en bra plan,' svarade Shiroma.

'Där ska vi träffa Ken Rosenberg; som en gång i tiden var min advokat. Han har en egen firma vid namn Rosenberg/CO. Ken ska hjälpa dig att starta upp din egna 'business' här i Vice City;'the number one growth city in America. Här kan du tjäna en förmögenhet!,' sa Tommy.

Shiroma njöt över att åka 'bike' i Little Havanna - ett område med mycket mångfald och en slags Taoistisk sammankoppling - allt tycks smälta samman i en enhet av dofter i Florida-solskenet. 


--

Ken Rosenberg välkomnade Tommy och Shiroma utanför Little Havanna Club;

'Kom låt oss ta en drink. Innan vi pratar 'business' så vill jag gärna veta lite om din bakgrund Shiroma Joji - jag är nyfiken.

'Javisst kan jag prata om mina  Hong Kong Origins!,' svarade Shiroma - medan sällskapet satte sig ned för en drink.

'Jag ska säga dig Ken Rosenberg att jag har stora framtidsutsikter här i Vice City - jag tillhör en kriminell organisation i Hong Kong vid namn The Triads14K. Jag har stora erfarenheter om hur man sköter ett kriminellt 'enterprise'. Jag vill starta min egna 'business' här i Vice City som sammanlänkar med 'The Triads' i mitt hem i Hong Kong. Jag vill att ett samarbete ska utvecklas! Tillsamman ska vi tjäna oss en förmögenhet. Att förena Vice City med Hong Kong!,' sa Shiroma.

'Det låter som en grandios vision som vi ska se till att den förverkligas. Stor potential,' svarade Ken Rosenberg

'Härligt att höra!', svarade Shiroma lite snärt. Fullt medveten att han är i startskottet för att fullborda den amerikanska drömmen. Han kan 'sniffa' den medan han vandrar omkring i Little Havanna med Tommy och Ken! Shiroma har aldrig känt så levande och full med entusiasm! Pass på!

--

"Tommy Vercetti visar många karaktäristiska drag i likhet med Tony Montana - en 'drug lord' från filmen Scarface. Båda exil. Båda anländande till Vice/Miami City med en hawaian-t-shirt på sig. Båda 'reser' sig till makt genom mycket våld. Byggandes ett stort rike från ett stort mansion" - GTA Fandom.

Tommy svettas i sin Hawaii t-shirt medan han vandrar längs Ocean Drive med Vice Beach till höger om sig. Han har lämnat Little Havanna och Shiroma för stunden. Solen skiner och det är fullpackat med folk längs Vice Beach. Tommy har en gång i tiden bott i dessa trakter i Ocean View Hotel. Ett lite 'glitzyt' område.


Han har stora förhoppningar i samarbetet med maffian från Hong Kong. En ny utmaning är något Tommy verkligen behöver - han har blivit lite bekväm som Kingpin i Vice City. Fortfarande efter alla bravader under 80-talet med alla dessa gäng som 'härskar' i Vice City undervärld.

Inklusive Diaz Gang. En mäktig colombiansk 'cartel' med Ricardo Diaz som 'boss'.

Som en gång i tiden Tommy Vercetti jobbade för. Annars är The Vice City Bikers en motorcykelklubb i Vice City. Men inte 'bikern' som Shiroma kör längs Ocean Drive. Som vid detta laget hunnit acklimatiserat sig en smula på egen hand i Vice City. Han har redan börjat bli förälskad i staden. 

Så levande och färgsprakande. Här ska han 'hänga' länge minsann. Den amerikanska drömmen holografiskt. Fullt möjligt. Men hur är det möjligt egentligen? Han är trots allt bara en algoritm som blivit totalt uppslukad i ett VR-spel som digital AVATAR från Cyberpunk Hong Kong

Grand Theft Auto : Hong Kong Origins! 

Jodå - 'the metaverse' är bunden till imagination och att skapa nya världar. Frågan är om hans gangster-karriär i Virtual Reality är över som Triad i Hong Kong och som medlem i Vercetti Gang i GTA Vice City. Finns det fler saker att utforska i dessa världar egentligen? Som algoritm och digital AVATAR. Som Kingpin 'a la Tony Montana' kanske blir tröttsamt i längden? Efter alla duster och rivalitet med diverse maffias. Kanske det i efterhand blir tomt? Passivt?

En värld som Shiroma Joji har fått smaka på som en multidimensionell algoritm. Nu gäller det bara att återvända som AVATAR till Cyberpunk Hong Kong Origins!

Eller ska jag Tegedao som skriver detta utforska Vice City GTA ännu närmre i en annan 'story'. Att bli uppslukad av ett spel. Fullt möjligt. Pass på!

Men det lutar åt att kliva in i en annan GTA-stad; Liberty City. Faktum är att i Liberty City opererar The Triads(låter det bekant?). Ett kinesiskt gatugäng Shiroma vill besöka Chinatown i Liberty City. 

--

Det är återigen att bara kliva in i denna värld som AVATAR! Triad medlemmar har blå kostymer och svarta 'bandanas' som klädnad. Häftigt va!

Algonquin är själva hjärtat av Liberty City; ett livligt 'business' distrikt full av fantastiska skyskrapor och varierande kulturer. Här finns Rotterdam Tower! Algonquin är Manhattan och Rotterdam Tower är Empire State Building! En stad är Liberty City som nu Shiroma Joji ska besöka som digital AVATAR från Hong Kong. Typ som en algoritm.


--

Jamen visst klev Shiroma in i Liberty Citys värld norr om Vice City och öst om San Andreas. Det är en snöig decembervinter - pittoresk för Liberty City. Iskalla vindar. Stor kontrast jämförselvis med Vice City. Det är tre maffiafamiljer som opererar i staden; the Leone, the Forelli och the Sindacco familjer. Borgmästare för staden är Miles O'Dohovan.

Shiroma satte sig i Liberty Citys tunnelbana. Allt för att stifta bekantskap med staden. Ett 'underground' tunnelbanesystem som förenar de tre stadsdelarna i staden; Portland, Staunton Island och Shoreside Vale.

Shiroma klev av tunnelbanan i Staunton Island. Det centrala affärsdistriktet där alla 'big business' äger rum i Liberty City och domineras av de rika och mäktiga. I själva hjärtat av Staunton Island ligger Belleville Park - där det finns fullt av lyxiga hotell.


'I ett sådant hotell ska jag bo i ett tag; tänkte Shiroma.

Där kan man se skymten av Rotterdam Tower - dekorerad med en neonskylt högst upp där det står; Top of the World! Sådana byggnader är Shiroma van vid i Hong Kong!

Grand Theft Auto : Hong Kong Origins


Inne i lyxhotellet vid Belleville Park stötte Shiroma på Niko Bellic - som anlände till Liberty City i en båt från Öst-Europa och lyckades manifestera för sig själv en 'slice' av den amerikanska drömmen. En av den viktigaste gangstern i Liberty City! Huvudpersonen i Grand Theft Auto. Född i Yugoslavien. Men som vill skapa sig ett nytt liv i Liberty City.

'Tjenare Shiroma. Välkommen till VR Liberty City Paradise,' sa Niko till Shiroma i baren inne i lyxhotellet

'Tack så mycket. Jag är här i dessa trakter som en digital AVATAR från Hong Kong. Lite som en algoritm. Är du verklig?,' svarade Shiroma.

'Jodå - jag är högst verklig i metaverse. Jag är framställd i realistisk 3D skapad av Rockstar Games. En delad virtuell värld. Jag finns till tack vare Rockstar Games. Imagination! Från båda partner i en holografisk världsbild!,' svarade Niko Bellic.

'Oj då. Det är knappt man tror att det är sant. Infinite imagination? Yttre rymden 'consciousness unlimited'. Jag stortrivs i Grand Theft Auto universum,' sa Shiroma i sin tur till Niko.

Som båda vid det här laget blivit smått salongsberusade inne i lyxhotellet vid Belleville Park. Hur ska detta sluta?

Jodå - det slutade tvärt. Shiroma reagerade lite impulsivt och pluggade ut sig som AVATAR från GTA Liberty City för den här gången. Nöjd med sin vistelse i både Vice City och Liberty City.

Frågan återstår; ska han också besöka Grand Theft Auto : San Andreas? Ett spel som utspelar sig i USA. Staten San Andreas - baserad på Kalifornien och Nevada. En stat som består av tre stora städer; Los Santos(Los Angeles) - San Fierro(San Fransisco) och Las Venturas(Las Vegas).

Shiroma är verkligen också sugen på att besöka San Andreas universumet också. En högst exotisk värld; the West Coast! Pass på!

--

Wu Zi 'Woozie' Mu är en karaktär i holografiska 3D universum; en huvudkaraktär i GTA : San Andreas. En blind kines-amerikansk ledare av 'the Mountain Cloud Boys' och Dai Dai Lo 'the San Fierro Triads - som håller till i San Fierros Chinatown. Ryktet går att han är fridfull och en hedrande man i den kriminella sfären. 'Woozie' är dessutom grundaren av 'the Four Dragons Casino' i Las Venturas. 'Woozie' är positiv och inte särskild benägen till att visa ilska. Även när han befinner sig i fara; The Lucky Mole.


--

Shiroma vill verkligen möta upp 'Woozie' i San Fierro! Fullt möjligt som AVATAR från Hong Kong. Han vill utforska staden med 'Woozie' i Chinatown. The City of psychedelics wonders! Vars befolkning är asiater till majoriteten. En stad som en gång i tiden var en viktig 'hub' för droger som smugglades in i USA.

Shiroma mötte upp 'Woozie' vid San Fierro Airport. Tillsammans tog de båda taxin över 'the Gant Bridge' - och stannade inom 'the San Fierro Bay! Här finns bland annat 'Da Nang Boys' - ett vietnamesiskt gatugäng. Som hänger vid ett skepp förankrat ute i San Fierro Bay. Som är i krig med lokala kinesiska gäng(Triads). The Da Nang Boys' klär sig coolt; till exempel guldiga 'robes' och häftiga solglasögon.

Men Shiroma och Woozie ska inte träffa på dessa vietnameser - utan att utforska 'the San Fierro Bay' tillsammans.

Faktum kvarstår; San Fierro är det minsta metropolitanska området i hela San Andreas. Där jordbävningar ägt rum.

Jodå - the San Fierro Bay' består av ett stort stycke vatten.

'Här ska du och jag Shiroma åka båt - inte vilken båt som helst; utan ett spökskepp. Under natten och dimmigt väder. Paranormalt minsann. Vi ska åka under den majestätiska Gant Bridge - där det finns gott om hajar,' sa Woozie.

'Wow - The Gant Bridge är så vacker. Givetvis baserad på Golden Gate Bridge i San Fransisco,' svarade Shiroma.

'Ett sådant ställe vet jag inget om - jag kommer från San Fierro,' sa Woozie. Den stora Triadledaren från Chinatown/San Fierro.

Shiroma log för sig själv. Woozies ursprung är ju från TV-spelet Grand Theft Auto San Andreas fick han påminna sig själv om. En holografisk värld som man kan beträda genom Virtual Reality Imagination; en fullständig färgsprakande värld i 3D skapat av Rockstar!

'Låt oss åka lite spökskepp här i San Fierro Bay ett bra tag till. Det är så magiskt att vara i närheten av den majestätiska GANT BRIDGDE! ,' sa Shiroma.


Och så blev det - ett farande fram och tillbaka kors och tvärs i San Fierro Bay tills de båda herrarna tröttnade till sist. I ett så kallat spökskepp.

'Tack för den här tiden i San Fierro Woozie - min kära vän från Kina. Det har varit trevligt. Jag kommer säkerligen att återvända - men nu ska jag bege mig till ett annat ställe i San Andreas. Inget mindre än Los Santos,' sa Shiroma.

'Lycka till i ditt utforskande om San Andreas! En stor stat som ruvar på många hemligheter,' sa Woozie.

'Tack vi hörs!,' avsluta Shiroma. Som verkligen fått smak av den holografiska amerikanska drömmenLos Santos next! (baserad på Los Angeles Kalifornien).

Los Santos är den största och folkrikaste staden i San Andreas. En stad som har allt - ett urbant 'wonderland' - där du 'can see it all and have it alla'! Let's explore gott folk! Pass på!

--

Shiroma fick som avskedspresent en motorcykel från Woozie - en 'bike' som han började åka med på San Fierro Highway - en väg som förbinder San Fierro med Los Santos. Den snabbaste och kortaste vägen mellan de båda städerna i San Andreas. Los Santos är uppdelad i hela 27 distrikt. Hem för Carl Johnson - huvudkaraktären i GTA : San Andreas

Men han ska inte Shiroma träffa på; utan han ska bege sig till Vinewood. Lokaliserad i den norra delen av staden. Ett distrikt som är baserad på Hollywood Los Angeles. Hem för film och TV-studier i staden. Den ikoniska Vinewood-skylten finns i Mulholland. Dit ska Shiroma; 'the hills above Los Santos and home to the stars' - som bor i stora 'mansions'. Rikt folk. Mulholland!


'Jag flytta in i ett sådant 'mansion' för en kort stund,' tänkte Shiroma.

Och spela in en film - en film som handlar om Grand Theft Auto. Hong Kong Origins!

Men vänta lite här - han är ju redan i en sån film. Vad konstigt. Men i Vinewood ska han träffa på diverse Hip-Hop artister för att spela in en dokumentär om 'West Coast Rap Scene' - ledaren för denna dokumentär är ingen annan än Tupac Shakur som uppenbarade sig för Shiroma som en hologram. I ett 'thugs mansion' i Mulholland

'Välkommen till Los Santos Shiroma. San Andreas är ett spel som har ett fint Hip Hop soundtrack - och där jag Tupac ska redogöra lite Hip Hop historia med ursprung från Los Santos. Välkommen till mitt Thug Mansion,' sa Hip-Hop ikonen.

'Wow - vad häftigt. GTA-spelen har alltid haft ett bra soundtrack när det gäller Hip-Hop,' sa Shiroma

'Kul och höra - låt oss 'cruisa' omkring i Mulholland med min fina bil medan vi lyssnar på ett 'tape' där en MC vid namn KRS-ONE pratar;

'Det gudomliga med Hip Hop Holografiska Universum. Kliv in i Rocktars värld där Hip Hop har ett rum. Virtuell verklighet i sann algoritm 3D värld!


'Det är inte enklare än så,' tjöt Tupac

'Välkommen till Mulholland. Du är alltid välkommen att slutföra dokumentären någon gång i framtiden i San Andreas Los Santos kära AVATAR Shiroma Joji,' avsluta Tupac.

Shiroma blev nöjd över sin vistelse i Vinewood/Mulholland. Nu återstår det bara en sista grej; att slutföra sitt äventyr i Grand Theft Auto Universum. Ett avslutningsgille i Las Venturas! Hem till ljusa neonskyltar, casinos, enorma hotell och syndigt nattliv! Las Venturas Baby! Pass på!

--

Woozie - en gammal bekant till Shiroma har öppnat ett casino kallad 'The Four Dragons Casino' i Las Venturas. Las Venturas är baserad på det riktiga Las Vegas. Så det är ett nytt byggt casino. Finansierad med pengar från HONG KONG! Med förbindelse till 'Triad-gangs' i San Fierro.


'Hong Kong connection minsann,' tänkte Shiroma medan han teleportera genom 'fast travel' från Los Santos till Las Venturas. Jodå - kartan över San Andreas är stor och möjliggör diverse transport i form av 3D-algoritm!

Jodå - The Four Dragons Casino är designat specifikt i 'East Asian Theme' - ett centrum för 'The Triads'- HONG KONG inspirerat. Se där ja - något som faller i smaken för Shiroma.

Passar trots allt bra när nu äventyret i GTA-universum börjar gå mot sitt slut!

En sista helkväll i 'The Four Dragons Casino' - en avskedsfest innan det gäller som AVATAR återvända till Cyberpunk Hong Kong! Hong Kong Origins!Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.