En gnutta Fan Fiction

tommy vercetti wisdom sayings imagetommy vercetti wisdom sayings imagetommy vercetti wisdom sayings image
Tommy Vercetti är en karaktär i Playstation-spelet 'Grand Theft Auto series' och som framträder som huvudpersonen i Grand Theft Auto : Vice City Playstation 2 (set in 1986). Här är han ledare över sitt gäng; Vercetti Wisdom Family. Hans gäng är det största 'crime empire' i Vice City! Tommy Vercetti; The Ultimate Crime Kingpin! Tommy Vercetti anlände till Vice City med en 'Hawaiian' t-shirt på sig och ett stycke Wisdom Virtues i sitt bagage; en typ av visare Tony Montana!
'Kliv in i drömmen av ditt hjärta; din SOUL DREAM. Frigör drömmen in i ditt varande och lev det, för det är glädje och upplevelsen av Himlen (Vice City); Heaven Is A State of Being Within You; som kan bli förverkligat i livet på Jorden. Vet att drömmen i ditt hjärta är där för en anledning; för dig att leva det och vara Allt Det Du Är! Det är möjligt att leva drömmen i ditt hjärta. Den enda saken som separerar dig från din dröm är tron att det inte är möjligt.
Vet att din dröm är möjligt och du kommer ögonblickligen börja uppleva din dröm att uppenbaras; för Tommy Vercetti är det så i alla fall; Vice City Kingpin!

'Inse att hindren till att leva din dröm är av din egna skapelse. Vet att Universum aldrig agerar till att hindra eller begränsa dig. Inse sanningen att Universum alltid säger dig; Hur mycket vill du tillåta dig själv att jag ger dig!? Acceptera denna idé och allt förändras. Vet att Universum är din bundsförvant och kommer assistera dig när som helst om du tillåter det.
Om din verklighet verkar grå och begränsad är det bara på grund av att Universum försöker visa dig att några av dina 'beliefs' är gråa och begränsade. Verkligheten är en mekanism av Universum som accepterar dig att utan invändningar visa dig att dina 'beliefs' är sanna.
Dina 'beliefs' formar din verklighet. Känn din verklighet! Tro på din dröm och Universum kommer ge dig den!
Inse detta och du kommer börja förstå hur 'limitlessness' är. Det finns inga regler - du skapar dem själv. Tommy Vercetti har insett att när det kommer till verkligheten så är det en sak som gäller; DU DEFINERAR DEN - den definierar inte dig. Du är 'limitlessness' och du skapar DITT UNIVERSUM!
Tommy Vercetti vill inget mer än att vara Kingpin över Vice City på 80-talet i sitt egna Universe HEAVEN med Cyberpunk-stuk! Och då får det bli så! LIMITLESSNESS!
Och som soundtrack i Vice City för Tommy kommer det bli inget annat än old-school Hip Hop! Till exempel KRS-ONE som har uttryckt i sin Gospel of Hip Hop; 'Self-creation is what it's all about. Belive in self; not fear and doubt'.; KRS-One Sound of da Police (1993)
Tommy Vercetti gillar inte Vice City Police Department! Inte heller 'the Vice City Bureau of Investigation (VCBI)'. Som utreder Vice Citys kriminella undervärld. Men dem kan inte stoppa Tommy Vercettis framfart i Vice City (1986) för att bli denna ultimata Kingpin; han har trots allt utnyttjat Universum magiska krafter! Han har gett sig in på en personlig magisk resa, en resa som ledde till hans 'magical self'. Känn dig själv som 'magical' och du kommer veta magi inom din verklighet; Tommy Vercetti motto med sitt Vercetti Wisdom Family som härskar i Vice City under 80-talet och en bra bit in i framtiden i en tidlös sfär i the Grand Theft Auto Universe!
Ett Cyberpunk universum som hämtar inspiration från 80-talet är bland det häftigaste som finns!