27 Sep
27Sep

Siena är en av de antika städerna av Italien. En liten och okänd stad men ändå en av de mest fascinerande provinser i Toscana. En charmerande 'medieval town' vars historiska stats-centrum blev erkänd som World Heritage Site 1995 av Unesco. En av Italiens mest besökta turist-attraktioner.

Under den tidiga medeltiden - Siena upprätthöll sin position som en viktig stad. Men det var stridigheter emellan Siena och Florens under medeltiden och renässansen i Toscana! Och det är där vi kliver in i handlingen!

--

Aristofane Mazzetti - den unga renässans humanisten befinner sig i det blomstrade hjärtat till gyllene landskap i form av Toscana - med dess magiska landskapsmålning till region fullt med rader av cypress-buskar, olivträd, vingårdar, kullar som sträcker ut sig i evigheten med inmurade medeltida byar lite var stans. Allt samverkar i perfekt harmoni - naturliga landskap med kolossal variation.

Men inga Toscanabor förstod egentligen vad Aristofane gör ute i denna byggd; alldeles ensam - det sägs att han rider en vit magisk häst med ett enormt svärd med magiska krafter.

Faktum är att magi är ett allmänt förekommande ämne som studeras under Renässansen! Magi är inte förbjudet - många typer av magi är en del av vardagen! Men den magi som Aristofane - den unga mannen till renässans humanist står för är magi som flätas ihop med naturlig filosofi - framför allt i form av kosmologi Aristofane brukar säga ; Natural magic är den högsta formen av 'natural philosophy'. Ingen spirituell magi med andra ord - utan magi som förklarar naturliga saker till naturliga orsaker till att bli formad på ett underbart vis; natural magic behandlar de naturliga krafterna direkt! Det inkluderar astrology, alkemi, astronomi och kemi.

Natural magicians var oftast män som också var vetenskapsmän! Intellektuella sökandes till att förstå de 'dolda' naturliga reflektionerna omkring dem! En sådan man är Aristofane Mazzetti - som använder det Toscanska landskapet som en språngbräda för sina vetenskapliga studier!

Han har lämnat sitt hem Siena på obestämd tid ut i det Toscanska terrängen i jakt efter vetenskapliga insikter! Att försöka som 'natural magician' försöka förstå den dolda naturen saker!

Framför allt är Aristofane intresserad av astrology! Mazzetti ser magi som en form av 'natural sicence' som utforskar förbindelsen emellan de himmelska och jordiska sfärerna. Han vandrar omkring i Toscana för att försöka utveckla ett världs-system baserad på astrology - där den mänskliga världen är ett mikrokosmos/ett litet universum som avspeglar event i det större universum till kosmos i form av natural magic! En kosmologi som han ska - Mazzetti - lära ut i sin Toscanska hemstad Siena för alla invånare och göra staden till ett vetenskapligt center.

Kunskapen av magi är enligt Aristofane ett sätt att uppnå för att uppnå individuell perfektion. Framför allt genom relationen av mikrokosmos och makrokosmos! Ett komplext holistiskt system. Det sägs att en sann Renässans-man anser sig själv kapabel till att ingripa i den inre naturen av universum och genom att använda magi verkställa en slags manipulering av verkligheten. Kosmos som en gigantisk organism - reflekterande den holistiska konceptionen av universum där det är ett nära förhållande emellan universum och människa.

Aristofane är en sådan renässansman som har lärt sig hemligheterna av naturen! Till exempel av den 'celestiala' sorten av astrology till att använda och påverka magic i form av stjärnorna på natthimlen! The Natural Magician!


--

Efter tillbringat en bra stund ute i det vackra Toscanska egendomliga landskapet på jakt efter vetenskapliga 'sanningar' - bestämde sig The Natural Magician till unga renässansman att bege sig tillbaka till sin hemstad Siena för att sprida sin visdom; Aristofane Mazzetti ska leverera!

Han begav sig till Piazza del Campo - torget i centrala Siena som anses vara en av Europas största medeltida torg; the main public space! Mazzetti positionerade sig mitt på torget och började hojta i hög ton sin vetenskap! Det dröjde inte länge förrän han fick bred publik i form av sina kära Siena-bor!

'Lystring Pizza del Campo! Jag har tilldelats magisk kunskap som lovar 'superhuman powers' till den som lyssnar. Renässans magi även bortom den naturella. Kraften till att kontrollera planeter, kommendera 'faires'; att skapa gudar och till och med bli en gud själv! Vi kan använda 'astral magic' för att överkomma depression. Modern astronomi kommer växa ut från renässans-astrology.

'Skapelsen av den mänskliga upplevelsen var primärt ett val till att uppleva 'magic differentiation'; 'source consciousness - the one self'; till att uppleva sig själv på ett mer 'deficerat' vis som separata magical 'embodiments'. Kära gott folk från Siena - jag uppvaknade till detta i det Toscanska landskapet. Vi människor - förkroppsligande av 'magical source consciousness'

För vi verkligen gillar känslan av det individuella jaget! Som nu är verkligen är starkt under denna renässans-period! Var dig själv - du är bästa på att vara dig själv. Tillåt din egna unikhet - frukta inte att vara ensam i din unikhet! Ditt magiska jag är av alla världar; inklusive 'natural magic' som givit mig dessa insikter. Bli ditt unika uttryck av 'consciousness' som du är; sann renässans-filosofi inkluderat med en gnutta magi.

Självförverkligande; din frihet att välja din verklighet är din! Du är den mesta kraftfulla kraften i DITT UNIVERSUM! Detta menar att den enda begränsningen är din 'unlimited imagination' till att manifistera vad som helst vad som helst du kan föreställa dig! Renässans MAGI,' avsluta The Natural Magician Aristofane Mazzetti i Siena och i torget Piazza del Campo- själv hjärtat och centrum i denna mysiga medeltida stad.

--


Ju allt eftersom den unga renässans mystikern tala på torget - mer publik anlände. En publik som fascinerades av hans pondus och unika renässans-magi till budskap. Aldrig hört något liknande!

Aristofane Mazzetti/The Natural Magician växte och växte i Toscana. Alla imponerade hur han förena mikrokosmos/individen och makrokosmos/universum. En banbrytande kosmologi. Sann renässans! Som inkluderar astrologi magi!

--

Mazzetti fortsatte att sprida sitt 'gospel' runt omkring i sitt kära hem till idylliska Toscana i dess böljande landskap och små orter. Jodå, i Toscana blandas det storslagna med den lantliga charmen. Allt från Pisa, Florens och den gröna landsbygden full med vingårdar. Vi befinner oss alltså i medeltida Toscana under 1300-talet där den unga Mazzetti - en sann gentleman och högst karismatiska till Universal Man sprider sin humanism kors och tvärs till han sist gick bort i början av 1400-talet. En sann visionär till 'Natural Magician' i en verkligen unik era i det vackra Toscana! Pass på! Alla kan bli upplysta i det naturliga utvecklande resan bak till helhet i sitt egna magiska universum - makrokosmos.

--

Mazzetti har gett sig ut på en otrolig resa - en resa som ledde till hans 'magical self'; vet dig själv som magisk och du kommer veta magi i din verklighet. Till exempel kan Mazzetti uppleva 'the eternal NOW moment; På sätt och vis har han skapat sin egna tid: tid är något som skapas för att hjälpa dig att beskriva till dig själv 'the never-ending unfolding' med uppvaknandet till din 'being'. Att uppvakna till den bredare naturen av 'consciousness' är att förhindra din relation med linjär tid! Alla 'events' existerar samtidigt! Vi som individer inom linjär tid; det förflutna och det framtiden både existerar samtidigt i det närvarande i ögonblicket; the eternal NOW.

Aristofane Mazzetti har helt enkelt efter sin död lär sig 'time-travel' och förmågan att kliva in i världar som han önskar; The Magic Fluidity Of Time.

En personlig favorit för Mazzetti i är att flyga kors och tvärs i universum med futuristiska högt-teknologiska space-ships. Framför allt Space Ships of Science Fiction. Jodå, Mazzetti har gjort sci-fi space-ships verkligt i sitt egna universum - yttre rymden som 'consciousness unlimited'. Till exempel Star Wars Millenium Falcon - the fastest hunk of junk in the galaxy. Vars snabbhet kommer från dess hyperdrive; som gör det möjligt att resa i ljusets hastighet in i hyperspace - en alternativ dimension.

På skeppet finns holo-schack som Mazzeti gillar spela med Chewbacca; på grund av hologram; den holografiska teknologin och vad den implementerar;

att människan och kosmos är en del av ett 'interconnected hologram' med helheten i varje del. Stjärnorna på himlen, fisken i sjön och vårt hjärta pulserar som en enhet. The Holographic Self refererar till det 'self' som uppstår från totaliteten av alla 'consciousness' i livet. Allt liv inträffar inom dess perception. Consciousness vet sig själv till att inte vara separerad från någonting i time-space! Du är 'the one consciousness i mänsklig form!

Och som Aristofane Mazzetti kommit till insikt; tid och rum är illusioner, på grund av det förflutna, nuet och framtiden existerar samtidigt! Även i det mänskliga holografiska universum - och 'the consciousness unlimited' Star Wars universum! Både två existerar jämsides.

--

Mazzetti bestämde sig för att stanna i 'consiciousness unlimited' Star Wars ett bra tag. Han vill bli en Jedi Knight! Att ansluta till The Jedi Order; kraftfulla 'Force'- utövare varelser; beskyddare av frid och rättvisa i Star Wars-galaxen. Krigar-munkar som står för 'peace in the universe'.

Mazzetti vill skapa balans i kraften - precis som han gjord som Natural Magician i Toscana.

Han begav sig till 'the Holy Order of The Jedi Knights' med sitt X-Wing skepp - något som han erhållit magiskt i 'consciousness unlimited' Star Wars.

Jedi Ordern är lokaliserad på ön Ahch To - en antik monastisk organisation unifierad i deras observans av 'the Force'. Allt för att bemästra 'mind' och själ för att bli ett med kraften. Den sanna kraften av 'the Jedi Order' var dess kunskap och visdom; lärare, filosofer, vetenskapsmän, ingenjörer, fysiker, diplomater och krigare är också inkluderat i ordern.

--

Väl Mazzetti framme vid Jedi Templet på ön Ahch To - en stenig ö täckt med grön mossa i 'the Unknown Regions' planet-system. Födelseplatsen för 'the Jedi Order! Men här till Mazzetti's besvikelse var det helt folktomt - ingen Jedi bussiness! 

Men inne i en grotta lystes det till; en eldbrasa. Mazzetti undersökte grottan och blev i alla fall lite glad. En stor bok låg framför brasan; the sacred ancient Jedi text. Scrolls innehållandes 'ancient scriptures'. Poetics of The Jedi i form av visdom och force-förmågor. Historier av universum och kraften; den ursprungliga kunskapen av Jedi-religionen!

'Nu jävlar ska jag ensam på denna Tempel-ö i min ensamhet i 'consciousness unlimited' Star Wars parallella universum lära mig 'the ways of the force'. I boken finns det 'the principles of the Jedi' - guidandes dem som studerar 'the Jedi path'. Inkluderat The Natural Magician Renaissance Man Aristofane Mazzetti i sitt 'adventure i consciousness unlimited imaginative universum'! Även inkluderat a galaxay, far, far....away.

--

Direkt när Mazzetti började läsa 'the sacred text' ensamp på Ahch - To hände det grejer; han upplevde oneness - a state of union with the Force; en förening av 'oneness' i att vara i alla tider, alla platser och i alla ting! Mazzatti uppslukades av kraften helt och hållet - men blev inte överrumplad. Denna känsla kände han igen; det var precis detta han uppvakna till i sin 'upplysning' som Natural Magician ute i det Toscanska landskapet. 

Inte visste Mazzetti att hans uppvaknande i sitt hem i Siena/Toscana skulle leda honom till framtida mänskliga sci-fi miljöer i yttre rymden 'consciousness unlimited'. Detta äventyr i Star Wars universum som kulminerade i oneness-upplevelsen var över för den här gången för The Natural Magician - plötsligt befann han sig hemma i Toscana igen ridandes på en vit häst med insikten; Jag väljer till att känna mig själv som ett perfekt uttryck av 'limitlessness'! Meningen med verkligheten är att skapa och vara. Space-time reflekterar oss - det går att öppna ditt 'mind' för möjligheter - även för en ung renässans-magician inkluderat teknologisk space-time sci-fi evolution! Holographic Limitlessness som fungerar precis som Holo-chess på The Millenium Falcon i Star Wars consciousness unlimited' universum. Pass på!

The Natural Magician; Aristofane Mazzetti!


Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.