27 Apr
27Apr

Hemliga koder kanske är en av de mest intressanta och fängslade beståndsdelar av 'espionage'. Människor har alltid varit fascinerade med att försöka dechiffera ett hemligt språk eller kod. Till exempel hieroglyfiska symboler.

I de båda världskrigen - USA's militär förlita sig på en alldeles särskild typ av koder för att bevara dess meddelanden välbehållet från fienden - i form av indianspråk. Soldater från indianskt ursprung i Första Världskriget använde deras stamspråk för att sända ut meddelanden genom telefon. De så kallade Code Talkers!

Kombinerande visdomen och krigstraditionen från deras stammar med modern teknologi och taktik; Code Talkers förtjänande deras plats som Amerikanska hjältar. Pionjärer i en ny typ av militär intelligens. De använde deras ursprungsspråk för att transmittera meddelanden under Första Världskriget i ett försök att förvirra tyskarna.

Code Talkers gjorde en ännu större inverkan under Andra Världskriget! Och det är en sådan Code Talker vi nu ska följa vid namn Istaga Navajo! Som använder indianska traditioner och filosofier för att inspirera och förstärka 'krigaren' i varje en av oss. En krigare i varje en av oss. En krigare som sammanflätar spirituella anslutningar till strid. Navajo-taktiker!

--

Termen Fo Fighter användes av 'Allied aircrafts' piloter under Andra Världskriget för att beskriva diverse UFO'n sätt i himlen under operationer.

I December 1994 - Amerikanska bombplans piloter såg en fruktansvärd syn i himlen över Tyskland. De kallade luftfartyget 'Nazi Super Weapon'. US Air Force-piloter rapporterade att dem såg ett typ av silverfärgad cirkulär figur svävandes ovanför dem. Fo Fighters!?

Piloter trodde kontrollen av 'Fo Fighters' styrdes av en typ av intelligens! Det är här The Code Talker Istaga Navajo kliver in bilden - han ska åt denna intelligens och komma åt koderna som ligger bakom detta till synes 'Nazi Super Weapon'.

Navajo befinner sig med 'the Beaufighter crew' i ett 415th Night Fighter Squadron när något konstigt följer efter dem. Det är mitt på natten och alldeles stjärnklart. En natt i November 1944 när detta skepp flyger längs Rhenfloden norr om Strasbourg.

Plötsligt fick Navajo en idé - att kontakta sina vänner Star People genom att käka lite magisk psykedelisk svamp; psilocybe!

Jodå - i indiansk historia finns det många legender om UFO's och aliens. Det har alltid funnits en förbindelse emellan indianer och varelser från andra delar av universum. Det antika folket tillhörande Indianerna trodde att dem fick besök av oförklarliga varelser från 'the Heavens'.

När väl den magiska svampen började 'kicka in' för Navajo öppnade han upp sig energierna tillhörande frekvenserna av femte, sjätte, sjunde, åttonde och nionde dimensionerna. Där 'the Star People existerar!

Överraskande uppenbarades sig ett fullständigt lysande cylindriskt svävande fenomen utanför fönstret där Navajo satt i Night Fighter Squadron. Som började kommunicera med The Code Talker i form av intelligens för att knäcka koden om vad allt detta om Fo Fighers handlar om!?

Navajo förstod att detta var 'the Star People' som skulle hjälpa honom!

'Hej på dig Navajo. Den mystiska skepnaden som följer efter ert skepp är sannerligen ett 'Nazi Super Weapon'- Det är 'the CHAOS GODS' som ligger bakom detta vapen! Som strävar efter att dominera universum genom att härska i diverse dimensioner! Vi ska hindra CHAOS GODS från att växa i styrka. De vill erövra och konsumera mänsklighetens världar genom en pakt med 'the Nazis'! Att förenas som övernaturliga härskare och ha ett stort avtryck om händelser som sker i det fysiska universum. En ny order i galaxen! Hitler/Nazis vill bli Gods of Chaos med obegränsad ilska ska eka genom korridorerna av tid och rum. Champions of Chaos. Hela galaxen bävar inför denna kombinerande kraft som Chaos Undivided!'

'Se där ja - tack för den informationen Star People!,' sa en överväldigad Navajo.

Effekterna av den psykedeliska svampen började avta - och Navajo satt återigen vid sina sinnes fulla bruk i sätet av 415th Fighter Squadron fortfarande svävandes över Strasbourg!

Nu dock tyngd om allvaret gällandes Fo Fighter! Men The Code Talker har knäckt koden om Nazi Super Weapon och fått tag på dess hemliga intelligens - av yttersta vikt minst sagt! Som en sann indian med hjälp av hans vänner till Star People med en högst viktig översyn av kosmos och dess dimensioner! Till exempel har dem koll över 'the CHAOS GODS'!

--

Det var bråttom för Navajo att dela med sig denna hisnande information till The Allied Intelligence Bureau (AIB) - en förening av USA, Australien, Holländsk och Brittisk intelligens och 'special operations agency' under Andra Världskriget

Men kommer 'the Code Talker' tas på allvar!? En fullständigt häpnadsväckande typ av intelligens erhållen på ett högst säreget vis! Ett möte med Star People genom att ta psykedelisk svamp!?


Star People står för följande;

'Varje stjärna i skyn kan föreställas som en reflektion av en verklighet som existerar inom The-One-Self. Vår värld är i enhet i denna stjärnklara himmel - precis som varje en av oss är en enhet av det kollektiva av mänskligheten. Mänskligheten är en kreativ 'fantasy' av The One Self. Inte en dröm av samhället. Det var en dröm av många individer och det fria samspelet emellan den (det som producera samhälle).

CHAOS GODS!? Hedra rätten av andra till att engagera sig i krig - låt dem inte ge dig makten/energi genom att försöka förhindra det. Acceptera rätten av andra till att ha krig - för att leva i en verklighet utan krig. Kriga emot krig är att livnära krig. CHAOS GODS!?

Star People ska försöka prata förnuft med Chaos Gods - för vilken mänskligt kraft/makt kan sätta emot Nazis Fo Fighter teknologi - övernaturlig krigsföring!?

Hjältar behövs produceras - men kommer The Code Talker/Istaga Navajo bli en hjälte som träder fram i denna kris genom att ta till egen övernaturlig kraft - för att förhindra en CHAOS GOD-invasion. Inte bara om Jorden - utan också om galaxen! Måtte Fo Fighter misslyckas!

--

Som sagt - det går inte ta sig an Project Fo Fighter med naturliga medel. Inga missiler kommer göra skillnad. Så Navajo får ta tag i saken med egna händer som Code Talker med sitt nyfunna sätt att tolka koder med 'the Star People'.

The Allied Intelligence Bureau kommer inte ta Navajo seriöst om sitt snack om ett nytt Nazi Super Weapon skapad av 'extraterrestrials'.

Det var bara för Navajo att förena sig med sina vänner 'the Star People' och konfrontera CHAOS GODS på egen hand. Det ska nog gå vägen att förena sol-systemet då Star People trots allt skapat högst avancerade samhällen på tusentals av planeter.

The 415th Night Fighter Squadron släppte av Navajo i den amerikanska vildmarken - en besättning något besvikna då dem inte fick syn på något Fo Fighter Nazi Super Weapon i skyn.

Navajo mötte upp 'the Star People' där en gång den indianska Lakota-stammen existerat som sägs ha sitt ursprung från stjärnkonstellationer och som senare blev människor.

'Välkommen kära 'Code Talker'. Vi ska ut på en färd i sol-systemet till Mars - vi är trots allt 'hybrid descendants of the Martians'. Vi ska flyga dit på en drake vid namn Dighug - Champion Of The Blue Stars som andas och sprutar eld ur sin mun. En drake med högst magiska, spirituella och övernaturliga krafter. Visare än människor.

Det var Dighug som uppenbarade sig för Puritanerna i Massachusetts Bay Colony i början av 1600-talet. Amerikas nya befolknings första UFO-sighting! Konstiga glimrande ljus uppenbarade sig på den amerikanska himlen; Dighug som sprutade eld! Den puritanska grundaren av Boston John Winthorp bevittnade detta.

--

'Hej på er igen Star People - vad bra ni uppenbarar er för mig utan att jag käkar psykedelisk svamp! Jodå - jag har lagt märkte till att ni givit mig 'psychic inner senes'- så ni kan kommunicera med mig utan bekymmer. Tillgång till 'the wider state of infinite consciousness'. Det är möjligt att uppvakna sina 'inner senses' till mer magi i livet i form av att förena den inre och yttre; mikro-och makro-kosmos! Det är gött att ha omfamnat sina 'inner senses'. Det inre är inte separat från det yttre i form av multi-dimensionella förmågor. Det handlar inte om att lämna världen bakom sig har jag förstått - utan öppnandet av bredare magisk perception. Det är därför jag nu kan umgås med er Star People och drake Dighug utan problem - jag har blivit en spirituell CODE TALKER! Låt oss fara till Mars!,' sa Navajo ute i den amerikanska vildmarken.

Jodå - Navajo är en stor fan av rymd-entreprenören Elon Musk som vill befolka Mars med människor och bygga städer där inom en snar framtid. Occupy Mars! Mars fascinerar människor även i myt, religioner, litteratur och astronomi. Långt innan moderna rymdresor.

Väl 'the Star People' och Navajo flygandes med draken Dighug till Mars blev Navajo glatt överraskad. Det fanns redan en magiskt spirituell civilisation på planeten. Det är väl inte så konstigt - Star People är ju trots allt 'hybrid descendants of Martians'. Det gäller bara för rymd-entreprenören Elon Musk att öppna upp sig för multidimensionell perception i form av 'inner senses'. Det finns en holografisk metropol till stad vid namn Ockshire City på Mars med skyskrapor och allt. 

Jodå - the Star People har unifierat hela sol-systemet och Mars utom räckhåll för CHAOS GODS. Men det kanske inte varar så länge - då det finns supermassiva svarta hål i centret av galaxen Vintergatan. Ett av de konstigaste objekten i rymden. Miljarder gånger mer massiva än solen! Svarta hål är den mest kraftfulla destruktiva kraften i universum. Den kan slita sönder en stjärna och sprida ut dess aska ut från galaxen i ljusets hastighet. I ett svart hål existerar CHAOS GODS! Som är i full färd från galaxens mitt på väg till människans sol-system för att sprida kaos! Hur ska detta sluta!? Pass på!

--

Multiverse teorin beskriver att det finns myriader av universums - varje formad slumpmässigt!? Dessa universum är som bubblor i ett stort bubbel-bad. Holografisk quantom physics! Vår såp-bubbla till universum ko-existerar med andra såp-bubblor till Multiverse. Varje gång ett svart hål formas kanske det skapar ett baby-universum!

The Star Peoples plan är enkel - att förflytta människornas sol-system till ett parallellt multiverse för att undslippa CHAOS GODS destruktiva framfart i människans universum. 

Jodå - vi alla lever i en deltagande 3D-holografisk gigantisk projektion till universum som vi skapar tillsammans.

Som adderar en ny dimension av 'infinite possibility' till design av skapelse. Varje en av oss har tillgång till denna omnipotence. Portalen till 'infinite choice' är att vara den du är och tillåta potentialen för vad som helst att förändras.

Inom ett spirituellt uppvaknande är det inte möjligt till att veta att du är skaparen av din verklighet om du tror att en extern kraft som har makt över dig.

The Code Talker Navajo ska inom sin egen spirituella kraft försöka skapa ett nytt universum! Som kommer formas i perfekt harmoni -  I AM CONSCIOUSNESS!

Navajo ska helt enkelt förvandla sig till en Marvel superhjälte vars värld består av många alternativa universums!


Ingen mindre än Nighthawk - en superb atlet som besitter en holografiskt alkemisk dryck vars kraft kan skapa nya sol-system med beboeliga planeter och allt. Navajo i form av Nighthawk ska sprida sin närvaro i multiverse genom att sväva kors och tvärs i diverse galaxer och svarta hål med sina jetdrivna artificiella vingar!

Men det kanske inte blir så lätt då CHAOS GODS har fått nys om The Star Peoples planer.

Jodå - universum besitter allvetande egenskaper så information sprids lätt. CHAOS GODS ska skicka Marvel's Lord Chaos emot Nighthawk!

Lord Chaos är en kosmisk varelse som förkroppsligar kaos, tumult och formlöshet. Trivs i svarta hål med andra ord.

I multiverse - dessa kosmiska väsen återvände till livet - inkluderat Lord Chaos!

Hör och häpna - Lord Chaos inne i ett svart hål i vår galax Vintergatans mitt är på väg mot människans sol-system inneslutandes en typ av kaos-magi; en magi som kan manipulera, böja och rekonstruera strukturen av livet och verkligheten till användarens påhitt och frambringa förstörelsen av kosmos!?

Nighthawk svävade med sina artificiella vingar till Pluto - dvärgplaneten i de yttre delarna av människans sol-system för att invänta Lord Chaos! Hur ska detta sluta!?

The Code Talker Navajo i form av Nighthawk har dock en liten vinsk om vad som kommer inträffa; en typ av dialog där de båda varelserna från Marvel Universe kognitiva krafter kommer sättas på prov och avgöra ödet för människans och alla multiverses!

Jodå - The Code Talker har sannerligen kommit långt i sin spirituella evolution - allt påbörjat för att göra motstånd mot ett Nazi Super Weapon i form av Fo Fighter!

Han började dricka ur sin magiska alkemiska dryck och vänta in det kolsvarta formlösa kaoset i riktning mot Pluto!

--

Dialog är en av de många visen vi kan prata med varandra - utövandet av filosofisk dialog främjar viktiga förmågor allt från kommunikation till samarbete genom processen av kritisk och kreativt tänkande.

Låt dialogen emellan Lord Chaos och Nighthawk tas vid gällandes universala principer i utkanten av sol-systemet. Det är mycket som står på spel! Superhjälte vs superhjälte!

Nighthawk: Att veta kärlek är att vara obegränsad. Kärlek är dörrvägen till evig frihet - att veta kärlek är att veta dig själv som 'eternal consciusness'. Du är kärlek Lord Chaos och kärlek har inga begränsningar. Att känna villkorslös är att känna kärlek på ett obegränsat vis. Kärlek är svaret och den högsta av universala principer! Känn kärlek för andra och inombords Lord Chaos - titta med ögon av kärlek - men kärlek är ett val. Hoppas att du väljer det! Den eviga naturen av kärlek!

Lord Chaos: Jag står för en fundamentalt helt och hållet olik filosofisk ståndpunkt. Den friheten du pratar om innebär bristen av konflikt är en agent av stagnation. Konflikt är källan av framåtskridande för både enskilda individer och civilisationer. Nödvändigheten av konflikt är en lag av universum - titta på all mörk energi, svarta hål och sprängande supernovas! Konflikt tvingar en själv att förbättra sig. Det frambringar förändring, växande, adaption, evolution eller död. Förneka inte din sanna natur Nighthawk. Utan stridigheter - vinsten har ingen mening. Vinsten uppnås bara genom att demonstrera att din makt är överlägsen. Bemästra makt för att bemästra universum. Jag Lord Chaos - har inspirerat CHAOS GODS med dess samarbete med Nazis! De starka att förstöra de svaga.

Konflikten och konfrontationen emellan de båda superhjältarna har bara börjat och inkluderar inte bara filosofisk dialog.

Nigthawk besitter geni-nivåintellekt i kombination med att vara en Master Martial Swordman. En strategisk mästare. Superhuman reflexer och förmågan att hela sig själv!

Men ska sägas - det sägs att Lord Chaos inte besitter en personlighet egentligen - utan kan räknas som en rå universal kraft som sprider sin närvaro i universum med sina CHAOS GODS!

Nighthawk: Jag har en sak att bekänna. Jag har också varit grym, skoningslös, elak, ego maniac, arrogant, narcissistisk och ilsken ledare av Marvel Squadron Supreme! Makthungrig! Men ju mer jag spred detta till min omgivning desto mer miserabel blev jag i slutändan. Så jag kom slutligen till insikten; jag väljer att se polarisationen som är inneboende i tron att jag behöver besitta makt över något förutom dig själv. All extern makt är en illusion!? Det kan aldrig bli en ultimat extern kraft för makt är inte extern!? Att för mycket försöka kontrollera något utanför dig själv är att vara utan kontroll inom dig själv. All konflikt skapas av sökandet av makt. Lev istället inom din egen suveränitet till skapelse i form av kärlek och glädje - och behovet av makt-kontrollera andra lämnar dig! Du är besluttagaren av ditt eget mående. Inre makt! Extern makt är en illusion!? Att ta tillbaka denna kraft är att realisera att all makt över dig är din egen. Inse sättet på vilket vis du kan väckas till insikten att du skapar din verklighet! Den fundamentala fruktan i denna verklighet/multiverse är kraften av din egna makt. Gud är varken extern eller intern. Gud är allt och över allt - holografiskt!

Välj glädje och manifestera dig själv som ren kärlek i din verklighet som inte är separat från dig. Du är obegränsad själv-beslutande uttryck av universal kärlek till 'eternal consciousness'. Välj glädje och kärlek Lord Chaos!

--

Efter detta uttalande av Nighthawk blev Lord Chaos stum, mållös och en aning rörd! Hur ska detta sluta!? Vad menar egentligen Nighthawk!?

En sann Code Talker i form av indianen Navajo som sprider sin närvaro i form av sann samling av intelligens som han är så bra på! Just nu som formen Marvel superhjälte Nighthawk!

Lord Chaos: För själen - depression är en intigrering - en rit av passages. Om vi tror att depression bara är en tomhet har ni fel. Depression kan fungera som en gåva. Depression är en psykologisk sjukdom - en 'dark night of the soul'- är en spirituell prövning. Att värna besöket av melankoli och svaghet. Jag har blivit förvirrad i detta tillstånd - försökte fylla denna miserabla tomhet genom att fylla mig själv med mörk energi och blivit helt absorberad av det. Mörk energi är en form av energi som genomtränger hela rymden och ökar universums expansionskraft. En mystisk energi som jag inte riktigt vet var den kom från. Vi är alla en del av 'the cosmic VOID'- universums tomrum. Den accelererande expansionen av vårt universum sker i 'the voids' som helt och hållet knuffar bort saker i dess omgivning - driver sönder galaxerna och upplöser 'the great cosmic web'. Kosmos fungerar helt enkelt som ett vidsträckande VOID.

Jag är ledsen - jag som Lord Chaos och abstrakt princip av universal energi kan inte ändra på min natur - jag måste fylla mitt depressiva spirituella tillstånd med kaotisk mörk energi och sprida min närvaro i ett expanderade universum! Jag kan inget annat! Jag har ingen fysisk form - men kan ibland förvandla mig själv till en kroppslös skallig omänsklig förvriden och förvrängt mans-huvud. Hur ska du Nighthawk förhindra min väg av förstörelse med mina CHAOS GODS och även uppsluka människans kosmos!?

Nighthawk: Nej då - tänk så här istället; the eternal void' är fylld av eviga möjligheter. ZERO POINT ENERGY! Energi som driver kosmos och existerar i allt och är allt! Även dig Lord Chaos. Du kan få tillgång till 'the infinite possibilities' lagrad i Zero Point Energi - du är inte separat från det. Du är i förbindelse till hela universum i form av ZERO POINT. Din egna pol av 'infinite possibilites'- en essentiell fullhet där allt existerar i form av kosmiskt medvetande - ett VOID! The Sacred VOID - kvantum fältet av ren möjlighet ZERO POINT FIELD OF POSSIBILITY! Där allt är föreställt och skapas. En evig 'infinite oppurtunity creation machine ready to download!Använd din känsla av tomhet till detta syfte Lord Chaos. Vad den du är. Du är tillräcklig! Var dig själv som 'infinte possiblity' kommer du upptäcka att det finns ett flow till livet. Know thyself och omfamna denna harmoni! Försök! Vi är alla en del av 'the eternal flow of consciousness' - inkluderat människor! Obesvärad förändring och expansion av universum - oavsett existensen av mörk energi. Du är tillräcklig - du behöver inte stagnera i din depression! Du är tillräcklig här och nu! Kom igen Lord Chaos - ha ett positivt fokus. Dra på smile-banden. Möjligheterna är oändliga; yttre rymden 'consciouness unlimited!

Men jag har en fråga till dig Lord Chaos - vem är din Marvel superhjälte!? Nighthawk!?

Lord Chaos: Min favorit superhjälte!? Det måste vara Wiccan! En av de mest magiska figurerna i 'the Marvel Universe' med en touch av kaos magi! Wiccan har en stor räckvidd av livskrafter - inkluderat teleportering, kraftfällt, ljus manipulation, flight, telekinesi och telepathy! Wiccan 'is my man' - har du själv någon favorit-superhjälte i Marvel Universums Nighthawk!

Nighthawk: Jodå - en väldigt mystisk figur vid namn Agatha Harkness - en mäktig häxa som hjälpt många superhjältat med sin omfattande magiska kunskap. Som kan teleportera över stora distanser. I form av astral projektion. Att resa oerhört långt i rymden och universums. Astral-kroppen lämnar det fysiska bakom sig och svävar i de celestiala sfärerna.

--

Plötsligt upphörde dialogen emellan Nighthwak och Lord Chaos vid utkanten av Pluto. Den så kallade The-In-Betweener dök upp och 'slukade' upp Nighthawk och Lord Chaos. Ett kosmiskt väsen som existerar i en sammanställning av de huvudsakliga koncepten av universum; liv och död, verklighet och illusion, gott och ont, logik och känsla, existens och intighet, gud och människa. En agent vars utsedda uppgift är att bibehålla den universala balansen. Samtidigt existerande och icke-existerande - närvarande överallt och närvarande ingenstans- The In Betweener besitter tillräckligt med kraft för att förändra verkligheten på en kosmisk skala. Det var precis det han gjorde också.

Han kom svepandes i en nebulosa full av rymdstoft till Planeten Pluto och inkapsla Nighthawk och Lord Chaos som förvandlades till gas. Ordningen återställd i multiverse och allt återgick till det vanliga.

Nighthawk blev The Code Talker i form av Navajo igen vars dechifferar skills i form av att knäcka intelligens resulterade i ett sannt äventyr i multiverse Marvel multiverse!

Tillbaka till Jorden var allt dock annorlunda - det var inget Andra Världskrig. Jorden är trots allt en idé och det finns många versioner av den. Jorden är en multidimensionell verklighet och varje varelse är deras egen verklighet. Ultimat är alla invånare på Jorden upplevt som en och samma; ONENESS! Allt är delat inom All-That-Is. The Earth Program är otroligt. En bro av upplevelse emellan en rad av mångskiftande varelser. Alla med sina unika upplevelser. Jorden är en plats vi alla valt.

Code Talker har insett att himlen är en plats på Jorden där du fortsätter att upptäcka vad du vill vara. Paradiset är mött inom din egen perception på Jorden. En multidimensionell holografisk värld som The Code Talker nu lever i och kommer göra ett bra tag framöver - i sin egna Holo City - sina drömmars stad i form av holografisk Vice City! Även ibland tillåter han sig själv att besöka Mars metropol Ockshire City med sina vänner till Star People! CO-CREATION!Pass på! CODE TALKER!

Awaken your inner superhero!

If chaos is a necessary step in the organization of one's universe, then I was well on my way.” - Wendelin Van Draanen

Life is nothing without a little chaos to make it interesting.” - Amelia Atwater-Rhodes

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.