13 Jun
13Jun

Cyberpunk 2077 är ett actionrollspel som bygger på rollspelsserien Cyberpunk. Spelet utvecklas av den polska The Witcher-studion CD Projekt RED, och kommer att utspela sig i en dystopisk framtid där ultramodern teknik samexisterar med ett urartat mänskligt samhälle. Spelet bygger på att man skall kunna skräddarsy sin rollperson, och att detta skall knytas starkt till handlingen. Berättelsen är dynamisk, med många olika klasser. Det är tidernas dyraste spel och kostade hela 2,6 miljarder kronor att utveckla. Det har släppts till PC, Playstation och Xbox. Cyberpunk 2077 var det mest efterlängtade spelet 2020, en galen mängd hype kring detta spel.

Berättelsen inleds i det mytomspunna Night City (en sann Cyberpunk Future stad). När man väl äntrar Night City börjar det riktiga äventyret för sin karaktär. Att bara vandra runt i Night City är överväldigande i sig. Ljudet av en folktät samling är konstant och de tusentals personer vi möter ger intrycket av att leva egna liv. Runtom ser man allt som bör finnas i en nutida “open world-stad”, alltså matstånd, automater, alla möjliga sorters fordon, blåljus, barer och specialiserade affärer och klubbar. Fast med en futuristisk neonlook. CYBERPUNK FUTURE!

Det är något med atmosfären, ljudspåret, och de övertygande rörelserna hos alla karaktärer. Night City är verkligen en stad som kallar på oss. En stad som man helt enkelt vill verkligen studera inifrån och utåt. Det är en farlig plats besatt av makt, glamour och kroppsmodifikationer. En mer dystopisk CYBERPUNK FUTURE helt enkelt! Du tar rollen som V, en laglös legosoldat på jakt efter ett unikt cyberimplantat som innehåller nyckeln till evigt liv. Du kommer kunna skräddarsy V:s utseende, egenskaper, bakgrund och cybernetiska implantat och utrusta hen med en bred variation av högteknologiska vapen och cyberteknik. Under äventyrets gång kommer de valen du gör att påverka storyn och världen du rör dig i.

Tåls att spelas! 

Cyberpunk 2077 lever upp till alla förväntningar enligt vissa. Höga betyg!

Det ska i alla fall jag som Cyberpunk att göra på min Playstation! 

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.